İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Kanarya Ortaokulu

Ekm

Bize bu cennet Vatanı ve Cumhuriyeti armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bizler için hayatını feda eden şehitlerimizi  rahmetle minnetle saygıyla anıyoruz.

Ekm

Eyl

Programda emeği geçen değerli öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

#ilköğretimhaftası

Eyl

Psikososyal Destek Eğitimi Programı konusunda Öğretmenlerimiz, Rehber Öğretmenlerimiz tarafından  bilgilendirildi.

May

Vefat eden öğrencimize Allah'tan rahmet, ailesine ile yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

May

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzun bahçesinde düzenlenen program ile kutlandı. Öğrencilerimizin Cumhuriyet bilincini kavraması ve bu bilinçle hareket etmeleri için düzenlenen programda, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, şiirler okundu.

Kanarya Ortaokulu olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 96. Yılını kutluyoruz.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN 96. YILI KUTLU OLSUN.

YAZ DÖNEMİ KURSLARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yaz dönemi kursları 8 Temmuz Pazartesi gününden itibaren başlayacak. Kuslar 1 Eylül itibariyle tamamlanacak.

8 Temmuz (PAZARTESİ) SAAT : 10.00 da kursumuz başlayacaktı.

2019 Merkezi Yerleştirme ve Yerel Yerleştirme Tercih Başvuru Giriş Ekranı