İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Kanarya Ortaokulu

Ekm

Okulumuzun Sivil Savunma kulübü çalışmaları kapsamında yangın tatbikatı başarılı bir şekilde yapıldı.Senaryo gereği öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz yangın sırasında ve sonrasında nelere dikkat etmeleri ve neler yapacakları konularında bilgilendirildi.

Nis

Okul rehberlik ve psikolojik danışmanımız Sultan ADIYAMAN BEKTAŞ tarafından, Veli akademileri kapsamında " Çocuklarda Görülen Davranış ve Uyum Sorunları" konulu Veli semineri yapılacaktır. Seminer bütün velilerimize yönelik olacaktır.

-18 Nisan Pazar günü  Saat: 15.00

Katılım linkini seminer başlamadan 10 dakika öncesinde sınıf whatsapp gruplarında paylaşılacaktır.

Nis

2019-2023

STRATEJİK PLANI

Kas

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan ve TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen, ülkemizde bilim kültürünün geliştirilmesine yönelik olarak 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında okulumuzda bilim fuarı açıldı.Bilim Fuarı´nın açılışına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Yetkilileri , Okul Müdürleri ve velilerimiz katıldı.

Araştırma ve uygulama projeleri olarak on sekiz proje sergilendi. Öğrencilerimizin uzun süren araştırmaları sonucunda hazırladıkları projeler ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize, ziyaretçilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti´nin Kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ÜN aramızdan ayrılışının 81. Yılı anma programı tüm yurtta olduğu gibi, okulumuzda da yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan programda, konuşmalar yapıldı, şiirler okundu.

Saygı ve Minnetle...

Kas

GURUR VE ÖZLEMLE ANIYORUZ !

NEJAT BOYACI

Ekm

Okulumuz,Küçukçekmece İlçe Milli Egitim Müdürlüğünün Türk Ulusal Ajans tarafından onaylanmış olan 2019-1TR01-KA101-066554 numaralı "Kaos İstemiyorsan Şiddeti Durdur" isimli Erasmus+KA101 projesinin konsorsiyum üyesidir. Proje kapsamında okullarımızda tespit etmiş olduğumuz zorbalıkların azaltılması ile okul terklerinin engellemesine yönelik bir dizi faaliyet yapılacaktır. Faaliyet kapsamında okul uygulamaları, istatistik veri oluşturulması, öğretmen ve veli seminerleri, okul müdürlerine yönelik Yurt Dışı Hizmet içi Eğitim vb.yer alacaktır. Projenin hazırlanıp yürütülmesinde katkı sağlayan ilçe koordinasyon ekibine teşekkür ederiz.