İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Kanarya Ortaokulu

Kanarya Ortaokulu

Adres
Kanarya Mahallesi Güvercin Cadddesi No17/A Küçükçekmece / İSTANBUL Okulumuz İSMEP kapsamında yıkıldığından eğitime misafir olarak HALİDE EDİP ADIVAR ORTAOKULUNDA devam etmekteyiz. ADRES Cumhuriyet Mah. Hanımeli Sok. No3436 Küçükçekmece / İstanbul
Vizyon
Biz KANARYA ORTAOKULU olarak Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, Öğrencilerin bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenen Okulumuzda bir atilim, bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak, Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi-yöneticilerimizi ve velilerimizi 21.yüzyıla hazırlamak, İçin VARIZ VE ÇALISMAKTAYIZ.
Misyon
Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin.Herkes, (Öğretmen-Öğrenci-Yönetici-Veliler) insan yaşamının sürekli bir öğrenme-yenileme ve gelişme süreci içinde geçtiğini bilsin. Hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasınlar ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. Herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Kütüphane Kitap Sayısı :2069
13:10- 18:50
Ulaşım
Ulaşım 10 km1.Cennet Metrobüs durağında indikten sonra Kanarya dolmuşlarına binilir ve İSKİ durağında inilir. 2. Sefaköy Küçükçekmece dolmuşuna binilerek İSKİ durağında inilir. 3. Zeytinburnu istikametinden 89A ya binilir ve İSKİ Su Terazisi durağında inilir. 4. Aksaray İstikametinden 89B ye binilir ve Dr. Sadık Ahmet Hastanesi durağında inilir.
Servis bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri
Kanarya Mahallesi Güvercin Caddesi No:17 Küçükçekmece / ISTANBUL (Okulumuz İSMEP kapsamında yıkıldığından eğitim HALİDE EDİP ADIVAR ORTAOKULUNDA devam etmekteyiz. Adres: Cumhuriyet Mah. Hanımeli Sok. No3436 Küçükçekmece / İstanbul
Okulumuz il merkezine 20 km. İlçe merkezine ise 3 km. uzaklıktadır.